Termékek Menü

KS65 kártyarekesz, DIN41612 csatlakozótartóval

Katt rá a felnagyításhoz
Listaár:
11.660 Ft + ÁFA ( 14.808 Ft )
Elérhetőség: Szállítási idő: Max. 2-3 hét
Cikkszám: 1.764.9266
Ma, Mé:
Szélesség: 19" (84t)
Mennyiség:

Termék oldal jobb

Kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban? Tegye fel itt!

  • Módosított gyártás lehetőségei?
  • Szaktanácsadás termékválasztáshoz?
  • Projektár lehetőségek?
Projektárat / Szaktanácsot kérek!

Leírás és Paraméterek

A kártyarekeszek geometriai méretei az MSZ 11003-3, valamint az IEC 297-3 számú szabványok előírásainak megfelelően kialakítottak, biztosítják az említett szabványokban előírt méretű nyomtatott áramköri kártyák, kártyaelőlapok és kazetták csereszabatos beépíthetőségét. Az oldallemezek anyaga 2 mm vastagságú eloxált alumínium lemez a kereszttartók sajtolt alumínium profilok, eloxált felülettel. A kereszttartók szélességi irányban lyukasztottak, amely lyukasztásokba szerelhetők a kártyákat vagy kazettákat megvezető műanyag kártyavezetősínek. (a kereszttartók lyukasztásának osztástávolsága: t=0,2"=5,08mm)
A hátsó kereszttartókra rögzített csatlakozótartó profilok fogadják a kártyacsatlakozók "helyhez kötött" elemét. A katalógus választék csatlakozótartó profiljai a legelterjedtebb, DIN 41612 szabvány szerinti kártyacsatlakozók szerelhetőségét biztosítja. (Egyéb típusú csatlakozók a csatlakozótartók helyére épített szerelőlécekkel szerelhetők fel.)

A kártyarekeszek a katalógus választéktól eltérő keresztmetszeti változatokban és méretekben, fogantyúk nélkül, 42t vagy 63t hasznos beépíthető szélességi méretben, borításokkal ellátva, továbbá a 6U magasságú típusok osztott kiépítésben is megrendelhetők. Az utóbbi esetben a kártyarekesz egyik részében 233,4 mm magasságú kártyák a maradék részében 100 mm magasságú kártyák telepíthetők, két sorban. A kártyarekeszek minden építőeleme külön alkatrészként is megrendelhető.

Magasság 3 U
Mélység 100x160mm kártyákhoz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Összehasonlítás
CTA bal oszlop

Szakmai kérdése van?Forduljon közvetlenül műszaki kollégáinkhoz!

Kovács László Papp Zoltán Halasi Lajos
Árajánlatot / Szaktanácsot kérek!