Termékek Menü
0

ESETTANULMÁNY - SITEL - 2013

Egyedi rack szekrények és állványok gyártása a SITEL Kft. részére

Töltse le PDF-ben!

 

Iparág: Datacenter és IT network

Volumen: Összesen 163 db egyedi rackszekrény és rack keret többféle egyedi kialkításban

Megvalósítás ideje: 2013


Az integrált távközlés és hálózatépítés területén tevékenykedő  Sitel Kft. regionális vezetőjét, Mihály Zsoltot kérdeztük tapasztalatairól egy nemzetközi projektjük kapcsán, melynek során egyedi rackszekrények kialakítása volt a feladatunk.

Mihály Zsolt
Country Manager
Sitel Kft.

Mi az Önök cégének a fő tevékenysége?

A SITEL Kft. tevékenységének jelentős részét az adathálózatok - LAN-tól WAN típusú hálózatokig, ISDN és hasonlók - komplex szerelése és tervezése képezi.

 

Mire kerestek megoldást, amikor kapcsolatba kerültek a Kontasettel?

Egy már meglévő és működő távközlés átviteli hálózat – DWDM hálózat – kiterjesztése volt a cél Európa keleti országaira. Ez az új hálózat 4000km hosszú fizikai hurkot képez bérelt optikai üvegszálon, és a kapacitása eléri a 3.2Tb/s is. A hálózat 8 országot és 57 várost foglalt magában, mely helyszínek között voltak hálózat erősítését szolgáló berendezések és az ügyfeleink kiszolgálásáért felelős végberendezések is. Míg az erősítő vagy regenerátor helyszínekre egy vagy két rack eszköz volt szükséges, addig az ügyfelek kiszolgálásához használt helyszíneken a rack mennyisége elérte a 10 darabot is. Végül összesen 163 darab egyedi rackszekrény gyártására kerestünk megoldást. Az adatközpontokban használt rackszekrények típusai: zárt 800x600 23” coll, 600x600 19” coll, 600x800 19” coll, illetve nyitott keretek 600x600 23” coll volt. Magasságuk minden esetben 47U volt. A 800x600 típusú szekrényeket két oldalt 60x40mm sárga kábel csatornával kellett felszerelni. Az erősítőkhöz szükséges típus zárt, 600x600 23”coll, 47U volt.

Hány konkurens céget vizsgáltak meg a Kontaset mellett?

A rackszekrények beszerzésénél három gyártót kerestünk meg: a svájci Triton-t, a török Linde-t és a Kontasetet Magyarországon.

 

Elégedett volt a Kontaset szolgáltatásával, termékeivel?

Igen, teljes mértékben elégedettek voltunk. A gyártóknak nagy kihívást okozott a zárt 600 x 600 mm x 23” méretű rackszekrény legyártása, és ezzel a feladattal csak a Kontaset-nek sikerült megbirkóznia, hála nyitottságuknak, rugalmasságuknak és természetesen a hozzáértésüknek. Mivel a szekrények szállítása különböző mennyiségben és időpontban szükségeltetett, így külön kiemelném a szentesi gyár logisztikai részleg rugalmasságát és segítőkészségét.

Köszönöm szépen a beszélgetést Mihály Zsoltnak, a SITEL Kft. Regionális vezetőjének!

Szabó Örs

marketing vezető

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Összehasonlítás
CTA bal oszlop

Szakmai kérdése van?Forduljon közvetlenül műszaki kollégáinkhoz!

Kovács László Papp Zoltán Halasi Lajos
Árajánlatot / Szaktanácsot kérek!