Termékek Menü
0

Egyedi rack szekrények gyártása az ETLsoft Kft. részére

Egyedi rackszekrények gyártása az ETLsoft részére

Töltse le PDF-ben!

 

Iparág: Ipari kamerarendszerek és méréstechnika

Megvalósítás ideje: 2014


A National Instruments rendszerintegrátorának, az ETL Soft Kft. mechanikai tervezőjét, Gere Zoltánt kérdeztem egy 2013 decemberi projektjük kapcsán, amelynek keretében egyedi rack szekrények tervezését és gyártását nyújtotta a Kontaset.

Mi az Önök cégének a fő tevékenysége?

Cégünk célgépek tervezéséve, gyártásával és telepítésével foglakozik. Főleg ipari kamerarendszerek telepítése, programozása a fő profilunk. Ezen felül méréstechnikai feladatok megoldását és komplett kivitelezését nyújtjuk.

Mire kerestek megoldást, amikor kapcsolatba kerültek a Kontasettel?

Alapvető probléma volt, a méréstechnikai feladatoknál a használt eszközök rendszerbe foglalása. Erre eddig alumínium vázra telepített egyedi dobozokat használtunk, amiknek nagy hátrányuk volt, hogy méretben az adott feladathoz igazodtak, ezért sokféle méretű, és belsőkialakítású szekrény készült, amik semennyire, vagy csak részben voltak egymással kompatibilisek.

A bevezetés előtti időszakban vettek-e igénybe más vállalat, hasonló szolgáltatását?

A RITTAL kínálatát néztük még meg, mint tág határok szerint konfigurálható rendszert, de egyedi igényeink különböztek a katalógus kínálatával, ami mind időben, mind árban megdrágították a kínált termék amúgy is magas árát.

Hogyan találtak a Kontasetre, és hány konkurens céget vizsgáltak meg?

Az interneten kerestünk gyártókat a RITTAL kínálatához hasonló termékekkel. Így találtunk rá a KONTASET oldalára. Konkurensként a KONTAKT ELEKTRO Kft.-vel vettük még fel a kapcsolatot.

Hogyan zajlott a tervezés, gyártás, telepítés folyamata? Merült-e fel bármilyen nehézség?

Alapvetően nem volt probléma. Meg kellet szoknunk az eddig alkalmazott sínes felfogatás helyett a Kontaset szekrényeiben használt, kiosztáshoz igazodó, bepattintható anyás felfogatást.

Elégedett volt-e a Kontaset szolgáltatásával, termékeivel?

A termékekkel nem volt probléma, pár korrigálható apróságtól eltekintve, amit a Kontaset kollégái gyorsan megoldottak. Munkatársaiktól, ha kértem, megkaptam a kért segítséget, akár még a tervezéssel kapcsolatban is.

A képen látható szekrények autóipari szenzorok élettartam tesztjeihez készült méréstechnikai berendezéseket tartalmazzák, és az egyedi rackek segítségével sikerült egy egységes arculatot kialakítani köszönhetően a Kontaset Kft.-nek.

Köszönöm szépen a beszélgetést Gere Zoltánnak, az ETL Soft Kft. mechanikai tervezőjének!

Szabó Örs

marketing vezető

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Összehasonlítás
CTA bal oszlop

Szakmai kérdése van?Forduljon közvetlenül műszaki kollégáinkhoz!

Kovács László Papp Zoltán Halasi Lajos
Árajánlatot / Szaktanácsot kérek!