Termékek Menü
0

ESETTANULMÁNY - Antenna Hungária Zrt. - 2013

Rackszekrények nagy kapacitású szerverek elhelyezéséhez az Antenna Hungária Zrt. részére

Töltse le PDF-ben!

 

Iparág: Távközlés, műsorszórás és internetes tartalomtovábbítás

Megvalósítás ideje: 2013


A hazai telekommunikációs szektor meghatározó szereplőjének, az Antenna Hungária Zrt., Műszaki Koordinációs Osztály projekt menedzserével, Csarankó Györggyel beszélgettem, aki mesélt egy nagy kapacitású szerverek telepítésével kapcsolatos projektjükről, amelyet 2013-ban vittünk véghez.

 

Mi az Önök cégének a fő tevékenysége?

Az AH fő profilja az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szétosztás, valamint –szórás szolgáltatás. A fő profil mellett a telekommunikációs szolgáltatásunk is jelentős (távközlés), és Internetes tartalomtovábbítással is foglalkozunk (multimédia).

Mire kerestek megoldást, amikor kapcsolatba kerültek a Kontasettel?

Egy multimédiás projekt keretében, az egyik adatközpontban, nagy kapacitású szerverek telepítése volt a feladat. A Kontaset már korábban is szállított részünkre távközlési rack szekrényeket, és a szállított termékekkel elégedettek voltunk.

A bevezetés előtti időszakban vettek-e igénybe más vállalat, hasonló szolgáltatását?

Használtunk más gyártók szekrényeit is, de egy korábbi beszállítói tenderen a Kontaset termékei mellett döntöttünk a kiváló ár-érték arány miatt.

Miért a Kontaset ajánlata mellett döntöttek?

Mint keretszerződéssel rendelkező beszállítót kerestük meg a Kontaset-et és kértük, ajánljon szerverek elhelyezésére alkalmas szekrény típust a portfóliójából. A megküldött termék leírás és ajánlat alapján úgy döntöttünk, számunkra optimális a javasolt termék a kiegészítőket is beleértve.

Hogyan zajlott a tervezés, gyártás, telepítés folyamata?

A kiválasztás során, néhány levélváltás és telefonos egyeztetés után, kialakult az a szekrény típus és szerelvényei, ami a mi igényeinket kielégítette. A véglegesített termékről egyedi dokumentációt kaptunk, ami alapján mi is tervezhettük a telepítési munkáinkat. A szekrények szállítása határidőre megtörtént, és a helyszínre szállításuk is gördülékeny volt.

Elégedett volt-e a Kontaset szolgáltatásával, termékeivel?

A Kontaset által szállított termékekkel elégedettek vagyunk. A termékek mind esztétikailag, mind stabilitás, teherbíróság, telepíthetőség és praktikusság szempontjából kiválóak. A cég kollégáival jó a kapcsolatunk műszaki és kereskedelmi vonalon is. A beszerzések során egy segítőkész, szakmailag jól felkészült csapatot ismertünk meg bennük.

Köszönöm szépen a beszélgetést Csarankó Györgynek, az Antenna Hungária Zrt. projekt menedzserének!

Szabó Örs

marketing vezető

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Összehasonlítás
CTA bal oszlop

Szakmai kérdése van?Forduljon közvetlenül műszaki kollégáinkhoz!

Kovács László Papp Zoltán Halasi Lajos
Árajánlatot / Szaktanácsot kérek!