Termékek Menü
0

Vélemények

Ügyfeleink mondták

„Teljes mértékben elégedettek voltunk. A gyártóknak nagy kihívást okozott a zárt 600 x 600 mm x 23” méretű rackszekrény legyártása, és ezzel a feladattal csak a Kontaset-nek sikerült megbirkóznia.”

Mihály Zsolt, Country Manager - Sitel Kft.

Kapcsolódó esettanulmány: Egyedi rackszekrények és állványok gyártása

 

 

„A Kontasetnél dolgozó szakemberek korrekt hozzáállásának és munkájának köszönhetően folyamatos együttműködésünk immáron több, mint tíz éve tart.”

Nagy András – ATL Kft.


 

„A Kontaset által szállított termékekkel elégedettek vagyunk. A termékek mind esztétikailag, mind stabilitás, teherbíróság, telepíthetőség és praktikusság szempontjából kiválóak. A cég kollégáival jó a kapcsolatunk műszaki és kereskedelmi vonalon is. A beszerzések során egy segítőkész, szakmailag jól felkészült csapatot ismertünk meg bennük.”

Csarankó György, Projektmenedzser – Antenna Hungária Zrt.


 

„A Kontaset Kft. szakembereinek hozzáállásával, rugalmasságával (pl. egyedi kérések, átalakítások kapcsán) soha semmilyen probléma nem merült fel, mint ahogy a termékekkel kapcsolatban sem kaptunk még egyszer sem negatív visszajelzést (meghibásodás, sérülés stb.)”

Kiss László, Tervezési és gyártási osztályvezető - Prolan Irányítástechnikai Zrt.


 

„A konzolok telepítése óta csak pozitív visszajelzéssel tudok élni, ami azt bizonyítja, hogy a Kontaset volt a legjobb választás. A Yokogawa teljes nevében szeretnék köszönetet mondani a projektben részt vett összes Kontaset dolgozójának, akik a mérnöki tervezéstől kezdve, a gyártáson át a telepítésig profizmusukat bizonyítva végezték a munkájukat.”

Milan Lacko, Projektmenedzser, YOKOGAWA


Forduljon kollégáinkhoz bizalommal és kérjen szaktanácsot projektje megvalósításához!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Összehasonlítás
CTA bal oszlop

Szakmai kérdése van?Forduljon közvetlenül műszaki kollégáinkhoz!

Kovács László Papp Zoltán Halasi Lajos
Árajánlatot / Szaktanácsot kérek!