Termékek Menü

Kültéri szekrények

Fő felhasználási területek

  • Távközlés
  • Mobilkommunikáció
  • Áramellátás és -elosztás
  • Egyéb elektronika elhelyezése, kábelrendezés

Árajánlatot / Szaktanácsot kérek!

 

Mindig egyedi kivitel, az adott felhasználásra gyártva

A kültéri szekrényeink minden esetben egyedi illetve testreszabott tervek alapján készülnek az ügyfél és a felhasználó szempontjai, műszaki igényei és egyéb preferenciái szerint.

Felépítési lehetőségek

  • Szinte bármilyen méret, forma illetve rögzítés: álló, betontalapzatra szerelhető, fali vagy oszlopra szerelhető kialakítás
  • Klimatizálás: szimpla- és duplafalú borítás vagy akár hőcserélővel illetve klímaberendezéssel kombinált aktív termosztátos hőmérsékletszabályzás
  • Vandálbiztos kialakítás: Aktív és passzív rongálás- és behatolás védelem

Szoros együttműködés

Segítünk a szempontjaik meghatározásában és az optimális kialakítású kültéri szekrény meghatározásában. Ügyfeleinkkel szoros együttműködésben és aktív kommunikációval dolgozunk, így minden esetben vevői és a felhasználói szempontok jelentik a tervezés alapját.
 

Tudjuk, hogy Önnek is fontos az idő

A kültéri szekrényeket a tervezés és a végső egyeztetést követően rövid, 4-5 hetes határidővel legyártjuk az kialakítás egyediségétől, annak anyagszükségletétől és darabszámtól függően.


De mindenek előtt...

Mielőtt kültéri szekrényt gyártat, érdemes végig gondolnia, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik az technikai környezet, amibe annak illeszkednie kell, valamint hogy milyen jellegű fejlesztések várhatóak a későbbiek folyamán.
 

Árajánlat / Szaktanács kérése

Halasi Lajos - tervező

Kérjen ajánlatot vagy szaktanácsot közvetlenül kültéri szekrény tervező kollégánktól az Ön számára optimális műszaki megoldás megtalálása érdekében - 1 munkanapon belül felkeresi Önt email-ben vagy telefonon 8-16 óra között.

Töltse ki az alábbi űrlapot!


Nincs megjeleníthető termék.
Összehasonlítás
Loading...
CTA bal oszlop

Szakmai kérdése van?Forduljon közvetlenül műszaki kollégáinkhoz!

Kovács László Papp Zoltán Halasi Lajos
Árajánlatot / Szaktanácsot kérek!