Termékek Menü

EGYEDI gyártású rackszekrények

Mikor van szükség egyedi rackszekrényre?

  • Ha az elhelyezendő eszközöknek speciális szellőztetést kell biztosítani: speciális légterelés, porszűrés, ventillátorok, egyéb hőszabályozás, stb.
  • Ha speciális zárhatóságra illetve térelválasztásra van szükség a rackszekrényben a hozzáférési jogosultságok miatt: tagolt, osztott ajtók illetve oldalfalak egyedi zárakkal, kívülről bonthatatlan oldalfalak, stb.
  • Ha nagyfokú tömítettséget igényelnek az elhelyezett berendezések – akár IP65-öt
  • Ha nagy tömegű eszközöket kell elhelyezni, például: akkumulátorok
  • Ha a sztenderdektől eltérő rögzítési pontokkal rendelkező eszközöket kell elhelyezni
  • Ha speciális kábelelvezetési feladatokat kell megoldani
  • Ha egyéb vevő- illetve felhasználó-specifikus szempontoknak kell megfelelni
 

Árajánlatot / Szaktanácsot Kérek!

 

Szoros együttműködés

Segítünk a szempontjaik meghatározásában és az optimális rackszekrény meghatározásában. Ügyfeleinkkel szoros együttműködésben és aktív kommunikációval dolgozunk, így minden esetben vevői és a felhasználói szempontok jelentik a tervezés alapját.

 

Tudjuk, hogy Önnek is fontos az idő

Az egyedi rackszekrényeket a tervezés és a végső egyeztetést követően rövid, 3-4 hetes határidővel legyártjuk speciális igénytől és volumentől függően.

 

De mindenek előtt...

Mielőtt egyedi rackszekrényt gyártat, érdemes végig gondolnia, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik az az infrastuktúra, amibe illeszkednie kell a rackszekrénynek valamint, hogy milyen irányú bővítések várhatóak.

 

Árajánlat / Szaktanács kérése

 

Papp Zoltán - rack tervező mérnök

Kérjen árajánlatot vagy szaktanácsot közvetlenül rack tervező mérnök kollégánktól az Ön számára optimális műszaki megoldás megtalálása érdekében - 1 munkanapon belül felkeresi Önt email-ben vagy telefonon 8-16 óra között.

Töltse ki az alábbi űrlapot!


 

 

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.